ویزا و اقامت دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی پچ مجارستان
ویزا و اقامت دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی پچ مجارستان

دانشجویان ایرانی برای تحصیل در مجارستان باید ویزای D-type از سفارت مجارستان در تهران دریافت کنند (90 روز اعتبار دارد) و پس از ورود به مجارستان پس از ثبت نام در دانشگاه و اجاره نمودن آپارتمان و انجام آزمایشات ایدز و هپاتیت و باز نمودن حساب بانکی به یورو به دفتر مهاجرت مراجعه نموده و آدرس و اقامت خود را ثبت نموده و اقامت دانشجویی دریافت دارند . دانشجویان باید  30 روز قبل از انقضای مهلت اقامت و ویزای تحصیلی نیز باید جهت تمدید اقدام کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به  www. Mfa. gov.hu مراجعه کنید.

ویزا و اقامت دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی پچ مجارستان
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =