با وجود اينكه معمولا مدت اعتبار رواديد دانشجويان يكساله دانشجوئي نوعD  ميباشد ولی مدت ویزا 30 روزه و یکبار ورود است و دانشجويان پس از ورود به مجارستان ميبايست ظرف 15 روز از تاريخ ورود نسبت به معرفي آدرس محل زندگي خود به پليس محلي و دريافت كارت اقامت خود اقدام نمايند .

مدارک لازم جهت اخذ اقامت دانشجویی شامل قرارداد محل اقامت ، آزمایشات پزشکی ، افتتاح حساب بانکی و برگه ثبت نام در دانشگاه یا کالج است.

اخذ اجازه اقامت از پلیس در مجارستان
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =