خیلی از دانشجو هایی که برای ادامه تحصیل د رمجارستان به من مراجعه می کننددر مورد اجازه کار درمجارستان  از من سوال می کنند

در نظرداشته باشید طبق قانون اداره مهاجرت هر دانشجو در هر جای دنیا که مشغول به تحصیل می باشد هفته ای بیست ساعت اجازه کار دارد که در سابقه کار به عنوان کا رنیمه وقت تلقی میشود برای سابقه کار تمام وقت شما باید هفته ای 45 ساعت کا رکنید یادتون باشه سابقه کار شما در دوران تحصیل به عنوان کار نیمه وقت تلقی میشود و فقط دو ساله آخره تحصیل به عنوان سابقه کار قابل بررسی خواهد بود که دوسال سابقه کار در دوران دانشجویی معادل یک سال سابقه کار تمام وقت به حساب می آید

ولی در اروپا به علت مشکلات اقتصادی هیچ تضمینی برای کار پیدا شدن نیست همه چی بستگی به زرنگی و هوشیاری شما دارد البته افرادی که میخوان برن پزشکی بخونن کلا موضوع کار کردن رو فراموش کنن چون دروس پزشکی به قدری سنگین میباشد که شما وقت سر خاراندن هم ندارید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 17 =