مدارک لازم جهت اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان

ویزا و سفارت مجارستان
مدارک لازم جهت اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان
مدارک لازم جهت اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان

مدارك لازم جهت اخذ رواديد همراه براي خانواده های دانشجویان به شرح زیر می باشد .

1- اصل پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار خروج
2- 3 قطعه عكس 4×6 رنگي پاسپورتي
3- گواهي تعهد پرداخت هزينه مسافرت توسط همسر يا قيم در سربرگ با مهر و امضاء
4- گواهي موجودي و يا پرينت حساب بانكي همسر يا قيم با حداقل 30 ميليون تومان با مهر بانك
5- گواهي اشتغال به كار همسر يا قيم در سربرگ با مهر و امضاء
6- ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار پدر یا قیم و یا ترجمه جواز کسب پدر یا قیم
7- كپي تمام صفحات شناسنامه پدر
8- كپي پاسپورت صفحات اول و اعتبار و ويزاهاي كشورهاي مختلف طي سه سال گذشته متقاضي
9- ترجمه شناسنامه مادر دانشجو در صورتيكه مادر متقاضي ويزا باشد.
10- ترجمه سند ملكي پدر يا قيم و يا ترجمه مبایعه نامه ملك متعلق به قيم همراه با اصل مبایعه نامه یا قولنامه جهت رؤيت و تطابق با اصل توسط سفارت مجارستان
11- بيمه مسافرتي به طول مدت ويزاي درخواستي (يك ماهه 67000 تومان ) كه مؤسسه هماهنگ مي نمايد.
12- پرداخت هزينه رودايد 90000 تومان و 70000 تومان هزینه پیک و خدمات مؤسسه با هزینه بیمه = 200000 تومان
13- گواهي ثبت نام يا اشتغال به تحصيل دانشجو در مجارستان(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
14- كپي قرارداد اجاره نامه منزل دانشجو در مجارستان تمامی صفحات و یا خوابگاه (در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
15- كپي صفحات پاسپورت ، ويزا و اقامت دانشجو(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
16- رزرو بلیط رفت(OK) و برگشت ((Open با تاریخ یک ماه پس از ارائه مدارک به سفارت(مؤسسه هماهنگ می نماید)
17- – فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء متقاضی(مطابق با امضای صفحه اول پاسپورت متقاضی)
18- رزرو هتل در مجارستان
مدارک لازم جهت اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

پاسخ دهید