ویزای خانواده های دانشجویان

اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان مجارستان

53_vizum2

 

یکی از خدماتی که مؤسسه سالهاست به تمامی خانواده ها ارائه می دارد اخذ ویزای همراه و یا خانواده برای اعضای درجه یک و دو خانواده دانشجو می باشد.

شما می توانید ۲ ماه قبل از عزیمت به کشور مجارستان هماهنگی های ویزا و بلیط را داشته باشید و کلیه مراحل تکمیل مدارک ئ اخذ ویزای خانواده با دقت و سرعت برای شما امکان پذیر خواهد بود.

با توجه باینکه اکثر خانواده ها در فصل تابستان اقدام به عزیمت و دریافت ویزای دیدار و توریستی می نمایند این نکته از اهمیت برخوردا است که میزان صدور ویزا بسته به مدت گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو در مجارستان دارد و همینطور مدتزمان لازم برای صدور ویزا با توجه به فصل تابستان و ترافیک متقاضیان نسبت به فصل های دیگر بیشتر خواهد بود.

=================================================

 

مدارک لازم جهت اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان

visa

 

مدارک لازم جهت اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان به شرح زیر می باشد .

۱- اصل پاسپورت با حداقل ۸ ماه اعتبار خروج 
۲- ۳ قطعه عکس ۴×۶ رنگی پاسپورتی 
۳- گواهی تعهد پرداخت هزینه مسافرت توسط همسر یا قیم در سربرگ با مهر و امضاء 
۴- گواهی موجودی و یا پرینت حساب بانکی همسر یا قیم با حداقل ۱۰ میلیون تومان با مهر بانک 
۵- گواهی اشتغال به کار همسر یا قیم در سربرگ با مهر و امضاء 
۶- ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار پدر یا قیم و یا ترجمه جواز کسب پدر یا قیم 
۷- کپی تمام صفحات شناسنامه پدر 
۸- کپی پاسپورت صفحات اول و اعتبار و ویزاهای کشورهای مختلف طی سه سال گذشته متقاضی 
۹- ترجمه شناسنامه مادر دانشجو در صورتیکه مادر متقاضی ویزا باشد. 
۱۰- ترجمه سند ملکی پدر یا قیم و یا ترجمه مبایعه نامه ملک متعلق به قیم همراه با اصل مبایعه نامه یا قولنامه جهت رؤیت و تطابق با اصل توسط سفارت مجارستان 
۱۱- بیمه مسافرتی به طول مدت ویزای درخواستی (یک ماهه ۴۳۰۰۰ تومان ) که مؤسسه هماهنگ می نماید. 
۱۲- پرداخت هزینه روداید ۹۰۰۰۰ تومان و ۷۰۰۰۰ تومان هزینه پیک و خدمات مؤسسه با هزینه بیمه = ۲۰۰۰۰۰ تومان 
۱۳- گواهی ثبت نام یا اشتغال به تحصیل دانشجو در مجارستان(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد) 
۱۴- کپی قرارداد اجاره نامه منزل دانشجو در مجارستان تمامی صفحات و یا خوابگاه (در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد) 
۱۵- کپی صفحات پاسپورت ، ویزا و اقامت دانشجو(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد) 
۱۶- رزرو بلیط رفت(OK) و برگشت ((Open با تاریخ یک ماه پس از ارائه مدارک به سفارت(مؤسسه هماهنگ می نماید) 
۱۷- – فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء متقاضی(مطابق با امضای صفحه اول پاسپورت متقاضی) 
۱۸- رزرو هتل در مجارستان 

===============================================

 

ویزای خانواده های دانشجویان
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

2 دیدگاه :

پاسخ دهید