قوانین حقوقی مجارستان

قوانین رانندگی در مجارستان

حمل و نقل

بستن کمربند ایمنی اجباری میباشد. و تنها یک نفر می تواند در کنار راننده ماشین های سواری بنشیند.

گردش به راست در پشت چراغ قرمز ممنوع است.

ترافیک در سطح شهرها سنگین بوده و پارک کردن اتومبیل در شهرهای بزرگ میتواند به عنوان یک مشکل تلقی گردد.

استفاده از پارکومتر در شهرهای بزرگ الزامی بوده و تخلف از آن جریمه اتومبیل را در پی خواهد داشت.

بزرگ راههای مجارستان دارای شرایط خوبی میباشند.

در صورت خرابی اتومبیل در بزرگ راهها باید از علامت خطر استفاده شود.

تنها باید از تاکسی های علامت دار استفاده نمود و در هنگام سوار شدن باید در خصوص قیمت مذاکره شود.

برای رانندگی در مجارستان می باید گواهینامه ملی این کشور یا یک گواهینامه بین المللی (I D P) در اختیار داشته باشید. (I D P) یک مجوز بین المللی برای رانندگی است که دارندگان آن قادر خواهند بود بدون نیاز به گذراندن دوره های آموزش رانندگی یا شرکت در امتحانات راهنمایی و رانندگی در بیش از ۱۶۰ کشور جهان رانندگی نمایند، مضاف بر اینکه این مجوز به عنوان یک سند معتبر بین المللی، می تواند تعیین و تأیید کننده هویت دارنده آن به شمار آید. اضافه می نماید متقاضیان این نوع گواهینامه می توانند در داخل کشور با مراجعه به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران معاونت راهنمایی و رانندگی و با ارائه گواهینامه ایرانی معتبر خود، نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.

پلیس به طور منظم وسائل نقلیه را متوقف کرده و کارت شناسائی رانندگان را مطالبه می نماید تا از این طریق مهاجرین غیر قانونی را پیدا کند. بنابراین مسافرین نیز می باید یک کارت شناسائی معتبر و قابل خواندن دراختیار داشته باشند. رانندگان ماشین های سواری باید گواهینامه بین المللی و کارت بیمه ماشین را به همراه داشته باشند. همچنین اتباع خارجی می باید در هرزمان گذرنامه خود را به همراه داشته و با خود حمل نمایند و توجه داشته باشند که  فتوکپی گذرنامه قابل قبول نمی باشد.در صورت تخلف رانندگان خارجی پلیس علاوه بر جریمه راننده خاطی، گذرنامه آنها را نیز دریافت نموده و در قبال آن یک رسید صادر خواهند کرد؛ گذرنامه زمانی بازگردانده میشود که خطای انجام شده حل و فصل شده باشد.

============================================================

 

قوانین مهم حقوقی کشور مجارستان

law-crisis

 

قوانین این کشور در رابطه با جرائمی نظیر حمل یا استعمال داروهای ممنوعه و از جمله مواد مخدر و روان گردان بسیار سخت گیرانه است. این مجازات ها می تواند شامل حبس های طولانی و پرداخت جریمه های سنگین باشد. به عنوان مثال حداقل مجازات برای حمل یا استعمال مواد مخدر دراین کشور دوازده سال حبس است.

به علت عدم وجود قرار داد انتقال محکومین از حبس میان دو کشور، در صورتی که فرد به هر عنوان توسط مقامات قضایی این کشور به زندان محکوم شود، می باید دوران محکومیت خود را در زندان های محلی سپری نماید.

چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محل بازداشت شدید بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده ۳۶ کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعا به سفارت یا نزدیکترین سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و چنانچه زبان محل را نمی دانید از امضاء هرگونه اوراق و اسناد خودداری فرمائید. البته می باید مطلع باشید شما در این کشور تحت حاکمیت قوانین و. مقررات محل بوده و وظایف نمایندگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارائه خدمات کنسولی به معنای نقض مقررات کشور متوقف فیه نمی باشد.

در بدو ورود به این کشور چنانچه در بوداپست اقامت نمودید، سعی کنید در اولین زمان ممکن آدرس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران را که به همین منظور در اختیار شما قرار گرفته است، پیدا نمائید تا در صورت وقوع حادثه و یا نیاز به مراجعه، دچار مشکل نشوید.

چنانچه در این کشور دچار حوادثی مثل سرقت پول یا مدارک مسافرتی شدید، ضروری است قبل از هر کار موضوع را به اطلاع پلیس محل برسانید و گزارش پلیس را در این رابطه دریافت نمائید. بدیهی است گزارش رسمی پلیس، به شما امکان خواهد داد موضوع را در نهاد های مربوطه به نحو موثرتری پیگیری نمائید.

طبق قانون ۱۰ شب هیچ همسایه ای حق مزاحمت صوتی و نظایر آن برای همسایه دیگر ندارد ، دقت بفرمایید در صورت ایجاد مزاحمت صوتی و یا گرفتن جشن های شبانه همسایه مستقیما با پلیس تماس خواهد گرفت و حداقل ۱۰۰ یورو جریمه خواهید شد.

در هنگام جابجایی منزل حتما باید آدرس جدید خود را به اداره پلیس محلی اعلام فرمایید و آدرس محل اقامت خود را تغییر دهید.

در صورت ایجاد مزاحمت و یا درگیری و دعوا و نظایر آن علاوه بر معرفی به اداره پلیس اخراج نیز خواهید شد.

در صورت غیبت و عدم حضور به مدت حداقل ۲۰% هر ترم تحصیلی و اعلام به اداره پلیس از جانب دانشگاه ویزای شما باطل شده و یا تمدید نخواهد شد.

در صورت شرکت نکردن در امتحانات و یا غیبت در کلاسها و یا نظایر آن ویزای شما تمدید نخواهد شد.

دقت فرمایید ویزای تحصیلی ورودی شما به کشور مجارستان ۳۰ روزه است و شما باید در این مدت مدارک لازم را به اداره پلیس مهاجرت ارائه دهید تا اقامت یکساله برای شما صادر شود و در پاسپورت شما ثبت شود.

جهت تمدید ویزای اقامت تحصیلی خویش حتما باید ۶۰ روز پیشتر اقدام فرمایید و در صورت تاخیر باید به ایران برگشته و دوباره درخواست ویزا نمایید که گاها تا ماهها به طول می انجامد.

خانواده هایی که بصورت توریستی به مجارستان مسافرت می نمایند باید حتما قبل از اتمام ویزای خود از مجارستان خارج شوند و این نوع ویزا قابل تمدید نمی باشد.

خانواده ها پس از دریافت ویزا دقت کنند که تاریخ شروع ویزا از چه زمانی می باشد و زودتر از تاریخ اقدام به مسافرت ننمایند.

دانشجویان جهت تمدید ویزای اقامت باید حتما حداقل ۳۰۰۰ یورو در حساب بانکی خویش پول داشته باشند.

کشور مجارستان دارای پلیس امنیتی مخفی با لباس شخصی بسیار قوی است ، مراقب رفتارتان در سطح جامعه باشید.

در صورتیکه بدون بلیط از وسایل نقلیه عمومی مانند مترو ، ترانوا و یا اتوبوس استفاده کنید به میزان ۶۰۰۰ فورینت جریمه و در صورتیکه این مقدار را همراه نداشته باشید باید به اداره پلیس معرفی می شوید.

همواره پاسپورت و یا کارت شناسایی معتبر مانند کارت دانشجویی همراه داشته باشید.

از افرادی در سطح شهر بصورت خیابانی پول شما را تبدیل می کنند جداً بپرهیزید ، چون اگر پول تقلبی به شما بدهند و شما با پول تقلبی دستگیر شوید پس از تحمل جریمه بلافاصله دیپورت خواهید شد.

قبل از ورود به رستوران ها و اماکن عمومی مطمئن شوید که ورودیه دارد یا نه، چون پس از ورود باید ورودیه پرداخت نمایید.

 

 

قوانین حقوقی مجارستان
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

پاسخ دهید